Tänään, 6.7.2018, Emppu siirtyi kissojen taivaaseen, autuaille hiirimaille.

Emppu oli jo kunnioitettavan iäkäs,  18 ja puolivuotta. Terveenä se sai elää melkein loppuun asti. Vuonna 2012 oli suuri jalkaleikkaus mutta siitä kissa parani hyvin ja jalka oli kuin entinen, ei siis mitään ontumista tms.

Viime kesänä tutkitiin ja kuvattiin kun aivastaessa tuli hieman verta nenästä. Kuvissa oli  jotain tukkeumaa nenä-nielunseudulla mutta ei selvinnyt olisiko kasvain vaiko ei. Lääkkeeksi antibioottikuuri ja kas! oireet hävisivät ja kissa voi hyvin. Paino oli laskenut jo jonkin aikaa ja nyt kesällä laihtuminen oli jo silminnähtävää tai ainakin silityksin tunnettavissa. Nahkan alla tuntui olevan enää vain luita. Kyllä ruoka maistui ja vatsa toimi normaalisti mutta  koska ei kissa tuosta enää nuorru ja keväällä otetut veriarvotkin alkoivat antaa viitteitä lopun lähestymisestä niin vaikea päätös tehtiin nyt.

Emppu, ja Iitu, tulivat Villelle Hesyltä vuonna 2006. Pitkän ja hyvän elämän Emppu sai Villen kaverina elää. Ja Iitukin vaikka sairastui ja kuoli ihan liian aikaisin.

Tässä kuvassa Emppu on oikeinkin pulskassa kunnossa ja nauttii auringosta Vuosaaren kodin terassilla.

Emppu ei ehkä elämänsä aikana oikeata hiirtä saanut pyydystää mutta eiköhän nyt pikku vipeltäjät saa tältä ikäneidolta kyytiä! Voi hyvin Emppu.

Ja Iitulle sekä Halille terveisiä sinne.

Ville & Mamski KristiinaS