Kissanviikset on laittanut meille haasteen oudoista tavoista.Huh, meillä ei ihan outoja tapoja ole (?),  mutta laitetaan nyt jotain.Kiva kun saatiin haaste mutta me ei vielä tunneta näitä nettikisukavereita niin ei nyt haasteta ketään tiettyä vaan jätetään avoin haaste kaikille jotka haluavat vastata eivätkä haastetta ole saaneet.

157844.jpg

1. IITU: Kun emännällä on pesukone päällä ja kun siitä rupee kuulumaan kauheata jyminää ja tavarat sen päältä putoaa lattialle, juoksen äkkiä kertomaan emännälle mitä on tekeillä. Osaan naukua niin, että heti tietää mitä olen kertomassa.

2. EMPPU: Mua ei tollaset äänet ja jutut saa hievahtamaan paikaltani. Leivänpaahtimen poksaus on kyllä sellanen ääni, että sitä ei siedä kissakaan. Yks päivä se poksahti taas ja sain jalat alleni ja kaadoin mennessäni vesikippomme ja naksut kastui siinä samalla eikä emäntä tykännyt siitä ollenkaan kun joutui siivoamaan jäljet.

3. IITU: Olen sen verran hienohelma, että emäntä on nyt oppinut laittamaan terassille sellaisia pehmeitä alustoja makoiluani varten. Onhan se kivampi siinä olla mutta kyllä maassakin makoilen kun tuonne varjoisaan pusikkoon emäntä ei sitä alustaa ole vielä keksinyt laittaa. Onneksi se siirtelee niitä välillä varjopaikkoihinkin.

4. EMPPU: Kuljen emännän perässä koko ajan, vessaankin. Jos se laittaa oven kiinni niin minä aukaisen sen. Meillä on vessanovessa sellainen juttu ettei ne mene epähuomiossa ihan kokonaan kiinni niin ettei me päästäis sinne. Se on sitten helppo tassulla avata. Emäntä on välillä hermostunut kun seuraan sitä kuin hai laivaa, niin se sanoo, mitä se sitten tarkoittaakin.

5. IITU ja EMPPU: Me ollaan aika nirsoja ruuan kanssa. Emäntä ostaa jotain sen mielestä herkullisen näköistä muonaa mutta me ei sitä syödä. Sitten se on pahoillaan kun mikään ei kelpaa meille. Miten sille vois kertoa mitä herkkuja me halutaan?

157843.jpg

Meidän blogi on nyt laitettu Blogilistalle!

KS