KB%20Karkaus_05.jpg

Meillä on piha-aidan alareunan rako peitetty ns. kanaverkolla ja yläreunaan on tehty verkosta ikäänkuin lippa estämään kissojen hyppääminen aidan yli. No, kyllähän ne varmaan halutessaan yli pääsevät. Verkko kuitenkin hämää sen verran, että kissan suunnitellessa hyppyä sen huomaa ilmeestä ja tämän katalan aikeen ehtii hyvin estämään vaikkapa spruuttauksella vesipullosta. Eipä noita aikeita ole pahemmin ollut muuta kuin iltaisin vaaksiaisia jahdatessa.

KB%20Karkaus_01.jpg

KB%20Karkaus_02.jpg

Tässä eräänä päivänä tempperamenttinen ja vilkas Iitu keksi portinpielestä kissanmentävän raon. Juuri siinä kohdassa oli vielä tilapäinen este kun verkko oli loppunut kesken. Lisää verkkoa oli kyllä hankittuna jo mutta työ oli suorittamatta.
Se oli yksi salaman luiskaus kun kissa oli portin toisella puolella. Minä hätistin Empun sisään, räpläsin porttiviritelmän auki ja päästyäni piha-alueelle ei kissaa näy missään. Ensin katsastin toisen naapurin pihan: ei kissaa. Sitten toinen naapurin piha ja siellähän se Iitu nuuski nurkkia. Onneksi se oli hieman hämillään ja arasteli niin ettei heti lähtenyt luikkimaan pakoon vaan sain sen kiinni. Huh huh.

Oli se uusi verkko sitten väsättävä heti ja nyt se on hyvä, sekä siistimpi kuin se tilapäisviritelmä. Kaikkea sitä joutuukin rakentelemaan.

Emppu%20B_04.jpg

KS